Kenner van een prettig dagelijks leven thuis

Woon-o-loog

Thuis

de belangrijkste plek

“Als je thuis niet jezelf kan zijn, waar dan wel?” Een huis is de belangrijkste plek in je leven, dan is het essentieel dat je je er thuis voelt. Een koophuis is ook nog eens de grootste investering van je leven, dan moet dat huis of appartement wel voor je wèrken. De (bouwkundige) indeling moet afgestemd zijn op de dynamiek van de bewoners. Mijn aanpak stelt het dagelijks leven van de bewoner(s) centraal, start bij functionaliteit en het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte. Natuurlijk wordt het ook mooi en sowieso is de sfeer een persoonlijke, waar de bewoners zich in herkennen en te herkennen zijn.

Na 15 jaar IKEA en Bruynzeel Keukens en ruim 10 jaar indeling-, interieur- en stylingadvies voor conceptuele Nieuwbouw noem ik mezelf met trots “Woon-o-loog”, kenner van het realiseren van een prettig dagelijks leven thuis. Ik zet deze kennis en ervaring graag in voor toekomstige bewoners via het optimaliseren van de commerciële aanbod / kansen van jouw ‘woonbedrijf’.

Openbare- of werkruimtes

Niet alleen thuis

Voor openbare- of werkruimtes hanteer ik dezelfde, beproefde aanpak. Ook hier is het van groot belang dat bezoekers en/of medewerkers zich thuis voelen en dat ‘het werkt’. Misschien wel meer dan vóór de Corona pandemie. De benodigde functionaliteit en de beschikbare ruimte zijn de basis en de gewenste (branded) totaalsfeer zal gerealiseerd worden. Met een aantal creatieve extra’s. Deze consultancy valt onder “Woon-o-loog”, want “Thuis-o-loog”, dat klinkt als duizelig.

Contact

Veni Vidi Victor Meuwissen

06-27357202

info@venividivictor.nl

VeniVidiVictor

Veni Vidi Victor